Sov Godt – Nettkurs for bedre søvnkvalitet.

En tredjedel av den voksne norske befolkning sliter med dårlig søvn, søvnmangel, og søvnproblemer, og det er veldig dårlig nytt, ettersom god søvn er essensielt for både god fysisk og psykisk helse. Uten god søvn fungerer vi rett og slett ikke.

Mindre enn 6 timer søvn daglig over lengre tid har stor negativ effekt på helsen og bidrar til en rekke sykdommer og symptomer som: Hjertesykdommer, diabetes, tidlig død, nedsatt kognitiv funksjon (oppmerksomhet, beslutningstaking, hukommelse, konsentrasjon), psykiske lidelser (angst, depresjon), økt stressnivå, hormonelle endringer (testosteron/østrogen), autoimmune sykdommer, betennelse, infeksjoner, og overvekt, for å nevne noen.

Jeg har laget et nettkurs som vil gi deg verktøyene du trenger for å forbedre søvnkvaliteten din. Jeg vil presentere både praktiske ting du kan gjøre, samt psykologiske aspekter du kan jobbe med og reflektere over.

Du vil få vitenskapelig baserte tips, teknikker og øvelser som øker søvnkvaliteten. Bedre søvn vil bedre både fysisk og psykisk helse.

Å ta en beslutning om å forplikte deg til å jobbe bevisst med søvnkvaliteten er noe av det beste du kan gjøre for deg selv.

Alle videoene spilles av på Podia sin nettkursplattform som du får tilgang til umiddelbart etter kjøp så du slipper å laste ned noen videofiler. Inkludert er PDF-fil av lysbildene som presenteres i nettkurset.

Nettkurset kommer med en 30 dagers fornøydhetsgaranti. Ved kjøp av kurs får man også 50% rabatt på en oppfølgingstime på video.

Kurset består av 10 videokapitler. Spilletid er 1 time og 7 minutter.

1299,-     749,-

Om kurset

Kapittel 1 – Søvn og helse.

Kapittel 2 – Søvnhygiene: Opprett gode søvnvaner.

Kapittel 3 – Kosthold og mosjon.

Kapittel 4 – Stressmestring og angstregulering.

Kapittel 5 – Roe ned bekymringer og tankekjør.

Kapittel 6 – Søvnpsykologi.

Kapittel 7 – Søvn og et godt liv.

Kapittel 8 – Søvnprogresjon.

Kapittel 9 – En ukes søvntrening.

Kapittel 10 – Refleksjoner, utfordringer og hjelpemidler.

30 Dagers Fornøydhetsgaranti.

Når du kjøper et nettkurs så får du 30 dager på deg til å ta i bruk nettkurset der du når som helst kan sende meg en mail å si at du vil ha pengene tilbake. Du trenger ikke oppgi noen grunn. Enten du er misfornøyd med kvaliteten på kurset eller ikke syntes at det ga verdi for pengene eller av andre grunner.

Halv pris på oppfølgingstime

Ved kjøp av nettkurs får du også halv pris på en oppfølgingstime på video. Det innebærer en videokonsultasjon på 45 minutter til 750,- kr, fremfor at du betaler vanlig pris 1500,- kr for en time.

Tilbakemeldinger på nettkursene

Hei Kristian, takk for supert kurs! Veldig klart, godt organisert og praktisk. Lett for en overgangsalder & utbrent hjerne å orke å lese og forstå.

Nettkurset i Presentasjonsangst var en øyeåpner for meg. Det burde du nesten fått en pris for.

Kjøpte nettkurset ditt etter et panikkanfall forrige helg. Takk for at du forklarer åssen man dealer med panikken når den kommer. Stor hjelp.

Har gått til psykolog ved flere anledninger, men det er først nå jeg har skjønt hva angsten er og hvorfor den kommer. Litt trist å tenke på egentlig. Takk for et virkelig informativt opplegg.

Kjøpte nettkurset i prestasjonsangst forleden. Har bare sett halvparten av videoene, men så langt er jeg veldig fornøyd. Har du ledige timer til uka?

Har utsatt bryllupet i flere år nå grunnet panikkangst. Nå tror jeg at jeg skal klare å komme meg gjennom en kort tale uten å svime av. Takk for fint nettkurs.