Sov Godt – Nettkurs for bedre søvnkvalitet.

En tredjedel av den voksne norske befolkning sliter med dårlig søvn, søvnmangel, og søvnproblemer, og det er veldig dårlig nytt, ettersom god søvn er essensielt for både god fysisk og psykisk helse. Uten god søvn fungerer vi rett og slett ikke.

Mindre enn 6 timer søvn daglig over lengre tid har stor negativ effekt på helsen og bidrar til en rekke sykdommer og symptomer som: Hjertesykdommer, diabetes, tidlig død, nedsatt kognitiv funksjon (oppmerksomhet, beslutningstaking, hukommelse, konsentrasjon), psykiske lidelser (angst, depresjon), økt stressnivå, hormonelle endringer (testosteron/østrogen), autoimmune sykdommer, betennelse, infeksjoner, og overvekt, for å nevne noen.

Jeg har laget et nettkurs som vil gi deg verktøyene du trenger for å forbedre søvnkvaliteten din. Jeg vil presentere både praktiske ting du kan gjøre, samt psykologiske aspekter du kan jobbe med og reflektere over.

Å ta en beslutning om å forplikte deg til å jobbe bevisst med søvnkvaliteten er noe av det beste du kan gjøre for deg selv.

Kurset består av 10 kapitler med tilhørende video. Total spilletid er 1 time og 7 minutter. Inkludert er også PDF-fil av alle 19 lysbildene som presenteres i nettkurset. Prisen er 749,- kroner inkludert mva.

30 Dagers Fornøydhetsgaranti.

Hvis du kjøper et nettkurs så får du 30 dager på deg til å ta i bruk nettkurset der du når som helst kan sende meg en mail å si at du vil ha pengene tilbake. Du trenger ikke oppgi noen grunn. Enten du er misfornøyd med kvaliteten på kurset eller ikke syntes at det ga verdi for pengene eller av andre grunner.

Introduksjonsvideo

Kursinnhold & kapitteloversikt.

Nettkurset inneholder videofiler for hver av de 10 kapitlene nettkurset består av. Videoene spilles av på kursplattformen til Podia, så du behøver ikke laste ned noen videoer. Total spilletid 1 time og 7 minutter. I tillegg får du PDF-fil av alle lysbildene som vises i videoene så du kan ta notater ved siden av.

 

Kapitteloversikt:

Kapittel 1 – Søvn og helse.

Kapittel 2 – Søvnhygiene: Opprett gode søvnvaner.

Kapittel 3 – Kosthold og mosjon.

Kapittel 4 – Stressmestring og angstregulering.

Kapittel 5 – Roe ned bekymringer og tankekjør.

Kapittel 6 – Søvnpsykologi.

Kapittel 7 – Søvn og et godt liv.

Kapittel 8 – Søvnprogresjon.

Kapittel 9 – En ukes søvntrening.

Kapittel 10 – Refleksjoner, utfordringer og hjelpemidler.

Checkout og kurstilgang.

Når du klikker på linken til kurset vil du bli videreført til checkout-siden til nettkursplattformen som er hostet av Podia Nettkursplattform. Checkout er på svensk men er veldig enkel å gjennomføre. Først skriver du inn 1) navnet ditt, så 2) e-post adressen din og et passord du finner på, og så 3) vil du få opp betalingsmulighetene VISA, Mastercard, Google Pay etc. Du må fylle inn e-post adressen, navn og passord først for at betalingsmulighetene vil dukke opp på skjermen.

Fyll så inn kortdetaljene som vanlig og så vil du få opp Bank-ID og betaler som du vanligvis gjør i nettbutikker.

Når kjøpet er gjennomført får du umiddelbart tilsendt link til kursplattformen der du får tilgang til alle videoene samt PDF-filen som alle lysbildene i kurset består av. Videoene spilles av på Podia Nettkursplattform så du slipper å laste ned noe som som helst. Veldig enkelt.