Spør psykologen – Leserbrev: Videospalte.

Jeg tenkte starte en Spør psykologen/leserbrev spalte i videoformat her på nettsiden, der folk kan skrive inn utfordringer man har eller situasjoner eller relasjoner man er i som er vanskelig å håndtere. Så med jevne mellomrom vil jeg velge ut noen av spørsmålene eller dilemmaene og svare og kommentere så godt jeg kan på dem og legge ut videoer her på denne siden.

Spørsmålene og leserbrevene kan sendes inn anonymt og det blir ikke noe krav til å registrere hverken navn eller e-post. Men husk at det som skrives inn kan bli lest opp på video og publisert, så vær påpasselig med å ikke utlevere andre så de kan identifiseres eller gi personlige opplysninger du ikke er komfortabel med at blir delt. Navn vil uansett ikke bli nevnt i videobesvarelsen.

Innsending av spørsmål og skriv oppretter ikke et klientforhold mellom Psykolog Kristian Nibe og deg selv. Bare spørsmål/historier/dilemmaer av personer som det fremgår av innsendt materiale er over 18 år blir besvart. Jeg forbeholder meg retten til å ikke gi individuell tilbakemelding og garanterer heller ikke at alle innsendte skriv blir besvart i videoene.

Jeg kan heller ikke sette noen diagnose eller komme med medisinske råd, kun komme med generelle betraktninger og refleksjoner.

Hvis du ønsker en påminnelse om når videoen blir lagt ut på denne siden kan du registrere e-post adressen din. E-posten din vil kun bli brukt til å sende deg en påminnelse om ditt skriv har blitt besvart og har blitt inkludert i en publisert video. E-posten vil ikke bli brukt til markedsføring eller andre henvendelser. Hvis jeg mottar skriv på regelmessig basis og denne spalten viser seg å gi mening er det mulig jeg på sikt starter en Youtube kanal og legger ut videoene der.

Bruk kontaktskjema under eller send inn på e-post post@oslo-psykologene.no. Merk e-posten med Spør psykologen eller Leserbrev i headingen.

Kristian Nibe

27 juni, 2023.

Bruk dette kontaktskjemaet til å skrive inn til Spør psykologen/Leserbrev videospalten.