Nettkurs

Mange som tar kontakt ønsker i hovedsak tips og teknikker og en større forståelse av psyken og problemet de sliter med. Jeg har laget fem videobaserte nettkurs innenfor de vanligste områdene folk tar kontakt for:

  • OCD & Tvangslidelse

  • Utbrenthet & Stressmestring

  • Presentasjonsangst

  • Panikkangst & Panikkanfall

  • God søvn & bedre søvnkvalitet

Nettkursene varierer i lengde fra 1-3 timer og videoene spilles av på Podia Nettkursplattform så man trenger ikke å laste ned noen videofiler. Du får full tilgang i dag til alle kursvideoene ved kjøp og tilgang til kurset har du i uoverskuelig fremtid. Kurstilgangen utløper ikke. Alle nettkursene kommer med en 30 dagers fornøydhetsgaranti.

Bli kvitt tvangstankene & tvangshandlingene.

Dette kurset baserer seg på siste forskning og behandlingsmetode for OCD/Tvangslidelse. Det blir på en pedagogisk og psykoedukativ måte presentert kognitive, metakognitive, ERP (Exposure & Response Prevention) baserte, og psykodynamiske konsepter, øvelser og teknikker som vil hjelpe deg til å overvinne OCD’en.

Kurset består av 13 videokapitler. Spilletid er 2 timer og 27 minutter.

Få tilbake energien og motivasjonen.

Dette nettkurset i Utbrenthet & Stressmestring baserer seg på siste forskning og behandlingsprotokoll for utbrenthet som anbefales i dag.

Du vil få tips, teknikker og metoder for å restituere deg og bli frisk fra utbrentheten, og det presenteres tiltak du kan iverksette for å komme ut av den utbrente tilstanden og få tilbake energi og motivasjon.

Kurset består av 12 videokapitler. Spilletid 1 time og 48 minutter.

Bli trygg og selvsikker i presentasjoner.

Om man kaller det presentasjonsangst, prestasjonsangst, taleangst, sosial angst, eller frykt for å snakke i forsamlinger, så er årsaken til hvorfor dette inntreffer og hvordan man kan jobbe med å bli kvitt det noe du vil lære i dette nettkurset.

Nettkurset inneholder tips, teknikker og metoder som hjelper deg til å forstå og overvinne denne angsten. Dette vil gjøre deg roligere og tryggere i presentasjoner og sosiale settinger.

Kurset består av 18 videokapitler. Spilletid er 2 timer og 54 minutter.

Selvhjelp for håndtering av panikkangst.

I dette nettkurset vil du lære hvordan du kan forstå og håndtere panikkangst/panikkanfall og gjenvinne indre ro og kontroll.

Du vil få teknikker, konsepter og metoder som du kan bruke i endringsarbeidet med å overvinne denne angsten. Du vil lære hvordan du regulerer angsten og hva du kan gjøre når angstanfallet kommer for å roe ned angsten.

Kurset består av 10 videokapitler. Spilletid er 1 time og 6 minutter.

Få god søvn med psykologiske & praktiske tiltak.

Dette nettkurset gir deg verktøyene du trenger for å forbedre søvnkvaliteten din. Jeg vil presentere både praktiske ting du kan gjøre, samt psykologiske aspekter du kan jobbe med og reflektere over.

Du vil få vitenskapelig baserte tips, teknikker og øvelser som øker søvnkvaliteten. Bedre søvn vil bedre både fysisk og psykisk helse.

Å ta en beslutning om å forplikte deg til å jobbe bevisst med søvnkvaliteten er noe av det beste du kan gjøre for deg selv.

Kurset består av 10 videokapitler. Spilletid er 1 time og 7 minutter.

30 Dagers Fornøydhetsgaranti.

Når du kjøper et nettkurs får du 30 dager på deg til å ta i bruk nettkurset der du når som helst kan sende meg en mail å si at du vil ha pengene tilbake. Du trenger ikke oppgi noen grunn. Enten du er misfornøyd med kvaliteten på kurset eller ikke syntes at det ga verdi for pengene eller av andre grunner.

(Er du fornøyd med kurset beholder du bare kurset og trenger ikke foreta deg noe. Selve kurstilgangen utløper ikke.)

Tilbakemeldinger på nettkursene

Hei Kristian, takk for supert kurs! Veldig klart, godt organisert og praktisk. Lett for en overgangsalder & utbrent hjerne å orke å lese og forstå.

Nettkurset i Presentasjonsangst var en øyeåpner for meg. Det burde du nesten fått en pris for.

Kjøpte nettkurset ditt etter et panikkanfall forrige helg. Takk for at du forklarer åssen man dealer med panikken når den kommer. Stor hjelp.

Har gått til psykolog ved flere anledninger, men det er først nå jeg har skjønt hva angsten er og hvorfor den kommer. Litt trist å tenke på egentlig. Takk for et virkelig informativt opplegg.

Kjøpte nettkurset i prestasjonsangst forleden. Har bare sett halvparten av videoene, men så langt er jeg veldig fornøyd. Har du ledige timer til uka?

Har utsatt bryllupet i flere år nå grunnet panikkangst. Nå tror jeg at jeg skal klare å komme meg gjennom en kort tale uten å svime av. Takk for fint nettkurs.