Nettkurs i Utbrenthet & Stressmestring.

Dette nettkurset i Utbrenthet og Stressmestring baserer seg på siste forskning og behandlingsprotokoll for utbrenthet som anbefales i dag.

Du vil få tips og teknikker for hvordan du kan få energi og motivasjon tilbake igjen, en større forståelse av psyken og hvorfor kroppen reagerer med å bli utbrent, og det presenteres tiltak du kan iverksette for å komme ut av den utbrente tilstanden og forhindre at det skjer igjen.

Nettkurset består av 12 videokapitler. Total spilletid er 1 time og 48 minutter. Inkludert er også PDF-fil av lysbildene som presenteres i nettkurset. Prisen er 749,- kr inkl.mva.

Alle videoene spilles av på Podia sin nettkursplattform, som du får tilgang til umiddelbart etter bestilling, så du slipper å laste ned noen videofiler. Nettkurset kommer med en 30 dagers fornøydhetsgaranti.

Kursinnhold & kapitteloversikt.

Nettkurset inneholder videofiler for hver av de 12 kapitlene nettkurset består av. Videoene spilles av på kursplattformen til Podia, så du behøver ikke laste ned noen videoer. Total spilletid 1 time og 48 minutter. I tillegg får du PDF-fil av alle lysbildene som vises i videoene så du kan ta notater ved siden av.

 

Kapitteloversikt:

Introduksjon & kursoversikt. (3 min)

Kapittel 1: Utbrenthet – Symptomer & definisjon. (3 min)

Kapittel 2: Behandling av utbrenthet. (5 min)

Kapittel 3: Kartlegging av symptomer & stressfaktorer. (7 min)

Kapittel 4: Den utbrente – Personlighet & handlingsmønstre. (9 min)

Kapittel 5: Restitusjon & hvile. Viktigheten av god søvn. (12 min)

Kapittel 6: Indre endringsarbeid – Stressmestring & angstregulering. (13 min)

Kapittel 7: Indre endringsarbeid – Emosjonell & relasjonell bevissthet. (13 min)

Kapittel 8: Indre endringsarbeid – Kognitive evner, konsentrasjon & oppmerksomhet. (9 min)

Kapittel 9: Indre endringsarbeid – Bekymringer, depresjon & tankekjør. (15 min)

Kapittel 10: Ytre endringsarbeid – Kommunikasjon & grensesetting. (10 min)

Kapittel 11: Ytre endringsarbeid – Prioriteringer, balanse & verdivalg. (6 min)

Kapittel 12: Refleksjoner & utfordringer. (5 min)

Kjøp og kurstilgang.

Når du klikker på Gå til Kjøp-knappen vil du bli videreført til checkout-siden til nettkursplattformen som er hostet av Podia Nettkursplattform. Checkout er på svensk, men er veldig enkel å gjennomføre. Først skriver du inn 1) navnet ditt, så 2) e-post adressen din og et passord du finner på, og så 3) vil du få opp betalingsmulighetene VISA, Mastercard, Google Pay etc. Du må fylle inn e-post adressen, navn og passord først for at betalingsmulighetene vil dukke opp på skjermen.

Fyll så inn kortdetaljene som vanlig og så vil du få opp Bank-ID og betaler som du vanligvis gjør i nettbutikker.

Når kjøpet er gjennomført får du umiddelbart tilsendt link til kursplattformen der du får tilgang til alle videoene samt PDF-filen som alle lysbildene i kurset består av. Videoene spilles av på Podia Nettkursplattform så du slipper å laste ned noe som som helst. Veldig enkelt.

30 Dagers Fornøydhetsgaranti.

Hvis du kjøper et nettkurs, enten Utbrenthet & Stressmestring, Panikkangst & Panikkanfall, Klar Tale Prestasjonsangst, eller Sov Godt Bedre Søvnkvalitet, så får du 30 dager på deg til å ta i bruk nettkurset der du når som helst kan sende meg en mail å si at du vil ha pengene tilbake. Du trenger ikke oppgi noen grunn. Enten du er misfornøyd med kvaliteten på kurset eller ikke syntes at det ga verdi for pengene eller av andre grunner.