Klar Tale – Nettkurs i prestasjonsangst & presentasjonsangst.

Mange tar kontakt og ønsker hjelp med angsten de kjenner på i en prestasjonssetting. For mange er denne angsten veldig uforståelig. Ofte skal de bare si navnet sitt i en presentasjonsrunde eller holde et innlegg for kollegaer de har kjent i mange år, men kan ende opp med å grue seg flere dager og uker i forveien. Når selve presentasjonen nærmer seg kan angsten komme så brått og så intenst at det oppleves som ukontrollerbart og flaut.

Om man kaller det presentasjonsangst, prestasjonsangst, taleangst, taleskrekk, sosial angst, eller frykt for å snakke i forsamlinger, så er årsaken til hvorfor dette inntreffer og hvordan man kan jobbe med å bli kvitt det noe du vil lære i dette nettkurset og den kunnskapen og innsikten vil bidra til å gjøre deg roligere og tryggere i sosiale settinger og presentasjonssettinger.

Jeg har laget et nettkurs som inneholder teknikker, konsepter og metoder som hjelper deg til å forstå, håndtere og overvinne denne angsten.

Kurset er delt inn i 18 kapitler med tilhørende videopresentasjon. Total spilletid er 2 timer og 54 minutter. Prisen er 749,- kroner inkl. mva.

30 Dagers Fornøydhetsgaranti.

Hvis du kjøper et nettkurs, enten Utbrenthet & Stressmestring, Panikkangst & Panikkanfall, Klar Tale Prestasjonsangst eller Sov Godt Bedre Søvnkvalitet, så får du 30 dager på deg til å ta i bruk nettkurset der du når som helst kan sende meg en mail å si at du vil ha pengene tilbake. Du trenger ikke oppgi noen grunn. Enten du er misfornøyd med kvaliteten på kurset eller ikke syntes at det ga verdi for pengene eller av andre grunner.

Introduksjonsvideo

Kursinnhold & kapitteloversikt.

Nettkurset inneholder videofiler for hver av de 18 kapitlene nettkurset består av. Videoene spilles av på kursplattformen til Podia, så du behøver ikke laste ned noen videoer. Total spilletid 2 timer og 54 minutter. I tillegg får du PDF-fil av alle lysbildene som vises i videoene så du kan ta notater ved siden av.

 

Kapitteloversikt:

Kapittel 1 – Hva angst er

Kapittel 2 – En effektiv angstreguleringsteknikk

Kapittel 3 & 4 – Behandling av og former for presentasjonsangst

Kapittel 5 – Forstå hva følelser er

Kapittel 6 – Forstå hva forsvarsmekanismer er

Kapittel 7 – Projeksjoner som skaper angst

Kapittel 8 – Dysfunksjonelle antagelser i en presentasjonssetting

Kapittel 9 – Tanker og handlingsmønstre som bidrar til sosial angst

Kapittel 10 – Konteksten i sosiale settinger og metakommunikasjon

Kapittel 11 – Selvrespekt, selvaksept, selvtillit, og selvfølelse

Kapittel 12 – Bekymringer

Kapittel 13 – Gi slipp på kontroll

Kapittel 14 – Fortellerglede og det å relatere med publikum

Kapittel 15 – Kroppsspråk, blikkontakt, stemmebruk, og indre kraft

Kapittel 16 – Øvelse og forpliktelse til endring

Kapittel 17 – Å finne balanse i livet

Kapittel 18 – Gode tips og teknikker rett før man skal i ilden

Checkout og kurstilgang.

Når du klikker på linken til kurset vil du bli videreført til checkout-siden til nettkursplattformen som er hostet av Podia Nettkursplattform. Checkout er på svensk men er veldig enkel å gjennomføre. Først skriver du inn 1) navnet ditt, så 2) e-post adressen din og et passord du finner på, og så 3) vil du få opp betalingsmulighetene VISA, Mastercard, Google Pay etc. Du må fylle inn e-post adressen, navn og passord først for at betalingsmulighetene vil dukke opp på skjermen.

Fyll så inn kortdetaljene som vanlig og så vil du få opp Bank-ID og betaler som du vanligvis gjør i nettbutikker.

Når kjøpet er gjennomført får du umiddelbart tilsendt link til kursplattformen der du får tilgang til alle videoene samt PDF-filen som alle lysbildene i kurset består av. Videoene spilles av på Podia Nettkursplattform så du slipper å laste ned noe som som helst. Veldig enkelt.