Nettkurs i panikkangst & panikkanfall.

Panikkangst/panikkanfall er angst som oppleves som så intens at den emosjonelle uroen i kroppen kjennes overveldende og ukontrollerbar ut. Tanker om å miste kontrollen, bli gal, eller å dø er vanlige.

Under et panikkanfall kjennes angsten ekstremt ubehagelig ut og man tror ens siste time har kommet. Man sliter med å tenke klart, og frykt og paranoia dominerer tankene. Det kjennes ut som om følelser, angst og tanker går i hverandre og blir til én uhåndterlig ting. Dermed blir man livredd for det som skjer med kroppen og det øker panikken. Folk med regelmessig panikkangst utvikler ofte angst for angsten og bruker mye tid på å grue seg for om de kommer til å få et nytt anfall. Omlag 20 % vil oppleve panikkangst i løpet av livet.

I dette nettkurset vil du lære hva panikkangst/panikkanfall er og hvordan du kan overvinne angsten og gjenvinne indre ro og kontroll. Du vil få teknikker, konsepter og metoder som du kan bruke i endringsarbeidet med å overvinne denne angsten. Du vil også lære hvordan du regulerer angsten og hva du kan gjøre når angstanfallet kommer.Du vil få en teknikk for å regulere angsten og du vil få en ny forståelse for angsten slik at du kan tenke mer konstruktivt om den og forholde deg roligere til den når den kommer.

Kurset tar formen av det man kaller psykoedukasjon, slik at du vil få en større forståelse av hvordan kropp og psyke fungerer. Med større innsikt i eget følelsesliv, hva angst er og hvorfor det kommer, og hvordan du kan håndtere det og forstå det på en mer konstruktiv måte, vil du ikke bli så redd og panisk når angsten kommer. Snarere vil du kunne bruke det som skjer i kroppen til større innsikt og til å vokse som menneske.

Kurset består av 10 kapitler med tilhørende video. Total spilletid er 1 time og 6 minutter. Prisen er 749,- kroner inkl. mva.

30 Dagers Fornøydhetsgaranti.

Hvis du kjøper et nettkurs, enten Panikkangst & Panikkanfall, Utbrenthet & Stressmestring, Klar Tale Prestasjonsangst eller Sov Godt Bedre Søvnkvalitet, så får du 30 dager på deg til å ta i bruk nettkurset der du når som helst kan sende meg en mail å si at du vil ha pengene tilbake. Du trenger ikke oppgi noen grunn. Enten du er misfornøyd med kvaliteten på kurset eller ikke syntes at det ga verdi for pengene eller av andre grunner.

Introduksjonsvideo

Kursinnhold & kapitteloversikt.

Nettkurset inneholder videofiler for hver av de 10 kapitlene nettkurset består av. Videoene spilles av på kursplattformen til Podia, så du behøver ikke laste ned noen videoer. Total spilletid 1 time og 6 minutter. I tillegg får du PDF-fil av alle lysbildene som vises i videoene så du kan ta notater ved siden av.

 

Kapitteloversikt:

Kapittel 1 – Panikkangst: Symptomer, varighet og definisjon.

Kapittel 2 – Behandling av panikkangst.

Kapittel 3 – Årsaker til panikkangst. Konflikttriangelet.

Kapittel 4 – Angstregulering og kroppskontroll.

Kapittel 5 – Gode tips når panikkangsten setter inn.

Kapittel 6 – Angst for angsten.

Kapittel 7 – Forståelse og aksept av følelser og livets gang.

Kapittel 8 – Stressmestring og kartlegging av stressfaktorer.

Kapittel 9 – Håndtere bekymringer, tankekjør og depressive tanker.

Kapittel 10 – Refleksjoner og endringsarbeid.

Checkout og kurstilgang.

Når du klikker på linken til kurset vil du bli videreført til checkout-siden til nettkursplattformen som er hostet av Podia Nettkursplattform. Checkout er på svensk men er veldig enkel å gjennomføre. Først skriver du inn 1) navnet ditt, så 2) e-post adressen din og et passord du finner på, og så 3) vil du få opp betalingsmulighetene VISA, Mastercard, Google Pay etc. Du må fylle inn e-post adressen, navn og passord først for at betalingsmulighetene vil dukke opp på skjermen.

Fyll så inn kortdetaljene som vanlig og så vil du få opp Bank-ID og betaler som du vanligvis gjør i nettbutikker.

Når kjøpet er gjennomført får du umiddelbart tilsendt link til kursplattformen der du får tilgang til alle videoene samt PDF-filen som alle lysbildene i kurset består av. Videoene spilles av på Podia Nettkursplattform så du slipper å laste ned noe som som helst. Veldig enkelt.