Nettkurs i panikkangst & panikkanfall

Under et panikkanfall kjennes angsten ekstremt ubehagelig ut og man tror ens siste time har kommet. Man blir livredd for det som skjer med kroppen og det øker panikken.

Folk med panikkangst utvikler ofte angst for angsten og bruker mye tid på å grue seg for om de kommer til å få et nytt anfall.

I nettkurset vil du lære hva panikkangst/panikkanfall er og hvordan du kan håndtere angsten og gjenvinne indre ro og kontroll. Du vil få tips, teknikker og øvelser som du kan bruke i endringsarbeidet med å overvinne denne angsten.

Du vil lære hvordan du regulerer angsten og hva du kan gjøre når angstanfallet kommer. Du vil få en teknikk for å regulere angsten og du vil få en ny forståelse for angsten slik at du kan tenke mer konstruktivt om den og forholde deg roligere til den når den kommer.

Du vil få en større forståelse av hvordan kropp og psyke fungerer. Med større innsikt i eget følelsesliv, hva angst er og hvorfor det kommer, og hvordan du kan håndtere det og forstå det på en mer konstruktiv måte, vil du ikke bli så redd og panisk når angsten kommer. Snarere vil du kunne bruke det som skjer i kroppen til større innsikt og modenhet.

Alle videoene spilles av på Podia sin nettkursplattform som du får tilgang til umiddelbart etter kjøp så du slipper å laste ned noen videofiler. Inkludert er PDF-fil av lysbildene som presenteres i nettkurset.

Nettkurset kommer med en 30 dagers fornøydhetsgaranti.

Kurstilgangen utløper ikke. Du har tilgang til kurset i uoverskuelig fremtid ved kjøp.

Kurset består av 10 videokapitler. Spilletid er 1 time og 6 minutter.

749,-     299,-

Om kurset

Kapittel 1 – Panikkangst: Symptomer, varighet og definisjon.

Kapittel 2 – Behandling av panikkangst.

Kapittel 3 – Årsaker til panikkangst. Konflikttriangelet.

Kapittel 4 – Angstregulering og kroppskontroll.

Kapittel 5 – Gode tips når panikkangsten setter inn.

Kapittel 6 – Angst for angsten.

Kapittel 7 – Forståelse og aksept av følelser og livets gang.

Kapittel 8 – Stressmestring og kartlegging av stressfaktorer.

Kapittel 9 – Håndtere bekymringer, tankekjør og depressive tanker.

Kapittel 10 – Refleksjoner og endringsarbeid.

30 Dagers Fornøydhetsgaranti.

Når du kjøper et nettkurs så får du 30 dager på deg til å ta i bruk nettkurset der du når som helst kan sende meg en mail å si at du vil ha pengene tilbake. Du trenger ikke oppgi noen grunn. Enten du er misfornøyd med kvaliteten på kurset eller ikke syntes at det ga verdi for pengene eller av andre grunner.

Er du fornøyd med kurset beholder du bare kurset og du trenger ikke foreta deg noe. Selve kurstilgangen utløper ikke. 

Tilbakemeldinger på nettkursene

Hei Kristian, takk for supert kurs! Veldig klart, godt organisert og praktisk. Lett for en overgangsalder & utbrent hjerne å orke å lese og forstå.

Nettkurset i Presentasjonsangst var en øyeåpner for meg. Det burde du nesten fått en pris for.

Kjøpte nettkurset ditt etter et panikkanfall forrige helg. Takk for at du forklarer åssen man dealer med panikken når den kommer. Stor hjelp.

Har gått til psykolog ved flere anledninger, men det er først nå jeg har skjønt hva angsten er og hvorfor den kommer. Litt trist å tenke på egentlig. Takk for et virkelig informativt opplegg.

Kjøpte nettkurset i prestasjonsangst forleden. Har bare sett halvparten av videoene, men så langt er jeg veldig fornøyd. Har du ledige timer til uka?

Har utsatt bryllupet i flere år nå grunnet panikkangst. Nå tror jeg at jeg skal klare å komme meg gjennom en kort tale uten å svime av. Takk for fint nettkurs.